Nieuws


Vervangen beschoeiing Oude Singel te Goes


 


Terreininrichting Emergis Patio Gebouw 59


Onlangs heeft Van Sabben B.V. de binnenplaats van Gebouw 59 bij
Emergis in Kloetinge "omgetoverd" tot een wandel- en verblijftuin: Het moeilijke aspect was dat de binnenplaats alleen te voet te bereiken was door het gebouw. Al het materiaal en materieel is d.m.v. een 130 tons telekraan op de binnenplaats gehesen. Al met al weer een specialistisch karwei van de mannen van Van Sabben B.V.


 

 

 

Uitbreiding Begraafplaats Biezelinge


Medio juli heeft Van Sabben B.V. een uitbreiding gerealiseerd op de algemene begraafplaats in Biezelinge voor de gemeente Kapelle. Het hele terrein is gespit en voorzien van nieuwe drains die afwateren op een nieuw gegraven afwateringssloot. De nieuwe paden zijn geasfalteerd en het hele terrein is geëgaliseerd en ingezaaid.


 

Stobben boren in de Gemeente Goes


Onlangs heeft Van Sabben B.V. de jaarlijkse ronde stobben boren weer uitgevoerd in de Gemeente Goes. Diverse stobben van gerooide bomen worden op moeilijke plaatsen kapot geboord met onze speciale stobbenboor, waarna aansluitend onze straatmakers de gaten dichtstraten.


 

Reconstructie Park Specht Camping Julianahoeve te Renesse


Medio november 2013 is Van Sabben B.V. gestart met de complete reconstructie van Park Specht op de Camping Julianahoeve in Renesse. De oude infra is verwijderd en de natuurplaatsen worden veranderd in comfortplaatsen speciaal voor campers en kampeerauto’s. Daarbij komt ook een camperservicestation en een autowasplaats. Medio maart zal als laatste de asfaltweg aangebracht worden zodat de complete reconstructie van de Infra (riolering, drains, nutsleidingen, beschoeiingen en verhardingen) gereed is voor het nieuwe recreatieseizoen.


 

Aanbrengen stuwconstructie in Kapelle


Recent heeft Van Sabben B.V. in opdracht van HC Waterbeheersing en in samenwerking met het Waterschap Scheldestromen een stuwconstructie aangebracht in een watergang aan de Ambachtsherenwegeling te Kapelle. Deze zogenaamde kantelstuw staat op een bokconstructie van hardhouten palen en is rechtstreeks d.m.v een conische buis aangesloten op de betonduiker 400 mm.


 

Herstraatwerk Parkeerterrein Jumbo te Goes


Afgelopen week heeft Aannemingsbedrijf Van Sabben B.V. in opdracht voor de Gemeente Goes een aanzienlijkdeel van het parkeerterrein bij de Jumbo herstraat. De bestaande betonklinkerkeien zijn getrommeld en opnieuw gepakketteerd met eigen personeel en de 1000 m2 betonklinkerkeien zijn met een mechanische klem in een week tijd teruggelegd. Ook de bestaande zandbaan is na aanvulling met zand mechanisch geprofileerd met onze laserbak op de knikmops. Weer een mooi stukje vakwerk van the Boys van Van Sabben B.V.

 

  

 

 

Vervangen huisaansluitingen Roompotstraat Lewedorp en Margrietstraat Nieuwdorp


Onze speciale rioolploeg heeft de afgelopen weken in samenwerking en voor de Gemeente Borsele de huisaansluitingen vervangen in de Roompotstraat te Lewedorp en de Margrietstraat te Nieuwdorp.

Tal van bestaande huisaansluitingen bleken in deze straten verouderd te zijn en er waren diverse verzakkingen in het straatwerk. Met onze vakkundige mensen zijn de oude rioolbuizen opgegraven en tot op het hoofdriool vervangen, alsmede het aanpassen van het bestaande straatwerk.

 

  

 

Aanbrengen IT riool in de Sinoutskerkseweg te HH Kinderen


De rioolploeg van Van Sabben B.V. start in week 39 met de aanleg van een IT riool  in de Sinoutskerkseweg te HH Kinderen.  Ook zal de bestaande afvoersloot verbreed worden. Na afronding van deze werkzaamheden zal hoofdaannemer ZAO de weg asfalteren waarna achtereenvolgens de straatmakers Van Sabben B.V. de rabatstroken zullen straten met nieuwe materialen.


 

Aanpassen Drinkwaterput Baarland


Onlangs heeft Van Sabben BV de oude drinkwaterput in Baarland in opdracht van de Gemeente Borsele “gefacelift”. De bestaande boomstobben weggeboord, de complete fundering vervangen door boomgranulaat, nieuwe boomplantvakken aangebracht en alles terug gestraat in de authentieke gele ijsselsteentjes. Ook de bestaande oude gemetselde omheiningsmuur is voorzien van een nieuwe voegvulling. Het resulaat mag zeker gezien worden na deze facelift.


  

 

Herstraatwerk Goes Oost


Onlangs is Van Sabben B.V. gestart met de ambachtelijke herstraatwerkzaamheden in Goes Oost voor de Gemeente Goes. Het betreft de Leliestraat, Kamperfoeliestraat en Tulpstraat. De gehele bestrating wordt herstraat en ook de bestaande opsluitingen worden vervangen door nieuwe materialen. De rijbaan bevatte behoorlijke spoorvorming daarom wordt er door Van Sabben B.V. een verstrekte fundering van betongranulaat aangebracht. De rijbanen van de Leliestraat en Kamperfoeliestraat worden met goedkeuring van de arbeidsinspectie ambachtelijk “onder de hamer gestraat” en de rijbaan van de Tulpstraat wordt met de nieuwste methode (zuignap) machinaal aangebracht. Van Sabben B.V. is qua straatwerk van alle markten thuis zowel de oude ambachten als de nieuwste technieken.


 

Wedstrijdpolo’s voor Kloetinge D1


Aannemingsbedrijf Van Sabben B.V. sponsort samen met ZAO de trots van Kloetinge, namelijk de jongens van de D1. Deze jongens spelen in de landelijke tweede divisie en spelen wekelijks tegen betaald voetbal organisatie’s zoals PSV, NAC, Willem II en RKC en de grotere amateurploegen in Nederland.  Met deze mooie polo’s lopen de jongens en begeleiding er strak bij en promoten ze VV Kloetinge en Van Sabben BV in het land.

Wilt u de jongens volgen surf dan naar de website van VV Kloetinge. www.vvkloetinge.nl